28 maart 2024 Gebruikers online: 44
Agenda
Active creations

Uncle John speelt de pannen van het dak

Geplaatst op: 25 november 2019

Zaterdagavond gingen de dakpannen eraf in het Botterhuus. Ruim vijftig aanwezigen genoten van Uncle John, de rockband met de roots in Genemuiden. “Het was hun eerste optreden unplugged! En wat was het een feest. Bekende én nieuwe nummers op huiskamerniveau”, aldus de organisatie.

Van Johnny Cash, Golden Earring tot Danny Vera met zijn hit ‘Rollercoaster’. Op het favoriete nummer van gitarist Thomas “Jumpin’Jack Flash” van The Stones zong iedereen uit volle borst mee. En naar het schitterende ‘Heart Of Gold’ van Neil Young luisterde iedereen ademloos. Zo was er voor iedereen wat wils. Wat is het favoriete nummer van de zanger Stefan? Hij moest even nadenken. Maar het antwoord was overduidelijk: “I Heard It Through The Grapevine”. En natuurlijk was er een toegift. Met het nummer ‘Stand By Me’ gingen de mannen van Uncle John nog één keer voluit en kwam er een eind aan een fantastische avond in het Botterhuus.

Ben je ook zo benieuwd wie het Botterhuus de volgende keer in vuur en vlam zet? Meld je aan voor de Nieuwsbrief/Maillijst via Info@weijsberg.nl of  telefonisch (06-12443708).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice