29 maart 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

Grote boekenverkoop in de Bibliotheek

Geplaatst op: 6 december 2019

De bibliotheekmedewerkers van Bibliotheek Hasselt en Bibliotheek Zwartsluis willen voorkomen dat Zwartewaterlanders zich vervelen en houden daarom een grote boekverkoop. In Bibliotheek Hasselt start deze op vrijdag 13 december tijdens het W.G. van de Hulst festival en in Bibliotheek Zwartsluis op zaterdag 14 december tijdens de winterfair. In beide Bibliotheken duurt de boekverkoop tot zondag 5 januari.

Door het saneren van de collectie zijn er weer afgeschreven boeken te koop. Tijdens openingsuren van de beide bibliotheken kan iedereen terecht om boeken aan te schaffen. In Bibliotheek Hasselt zijn deze keer veel kinderboeken te koop.

Het aanbod is aantrekkelijk geprijsd, boeken voor volwassenen kosten maar € 1 per stuk en zeven voor € 5. Kinderboeken kosten € 0,50 per stuk en zeven voor € 2,50. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om iets te kopen.

Maak kennis met nieuwe technieken

In Bibliotheek Zwartsluis staat op zaterdag 14 december een 3D printer. Van 15.00 – 18.00 uur print de 3D printer diverse kerstvoorwerpen. Je hebt de gelegenheid om vragen te stellen en te kijken hoe een dergelijke printer werkt. Er een medewerker aanwezig die je er alles over kan vertellen en je vragen kan beantwoorden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice