25 april 2024 Gebruikers online: 77
Agenda
Active creations

Persoonlijke records voor ZvZ-zwemmers

Geplaatst op: 20 januari 2020

Zaterdag deed Zwemvereniging Zwartsluis (ZvZ) met een groep van 20 zwemmers mee aan deel 3 van het minioren-junioren circuit in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle. Naast de standaard afstanden en zwemslagen werden er ook challenges gezwommen: een koprol challenge (25 meter vrije slag met 2x een koprol) en een benen challenge (50 meter beenslag). Deze challenges zijn bedoeld om belangrijke vaardigheden in het zwemmen te verbeteren.

Aimee Hoorn, Melissa Fix en Charlotte Smelt zwommen tijdens dit circuit voor het eerst een 100 meter en/of een challenge. Bijna alle ZvZ zwemmers zwommen één of meer persoonlijke records wat een mooie prestatie is.

Medaillewinnaars
De deelnemers zwommen ca. 4 afstanden waarna het klassement werd opgemaakt. De snelste 8 zwemmers per leeftijdsgroep kregen een mooie medaille uitgereikt.

Bij de jongens junioren 1 &2 behaalde Rick Smelt een 4e plaats; Salo Veld eindigde op de 7e plaats. Bij de meisjes junioren 1&2 was de 3e plaats voor Kaylen Schoonewille, zij scoorde een bronzen medaille. Bij de jongens minioren 5&6 scoorde Diede Veld een prachtige gouden medaille; een zilveren medaille was er voor Jaydey Schoonewille. Arthur Alberts eindigde op de 6e plaats in het totaalklassement. Anna Fix was het snelste bij de meisjes minioren 5&6, zij ontving een gouden medaille. Bij de jongens minioren 3&4 was de zilveren medaille voor Ryan Freriksen; Charlotte Smelt behaalde een mooie vierde plaats bij de meisjes minioren 3&4.

De wedstrijd werd afgesloten met een spannende 4x 25 meter vrije slag estafette, waarbij de twee teams met de jongste ZvZ wedstrijdzwemmers helaas niet in de prijzen vielen.

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice