25 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

Bladmanager wint weekje ZOE rijden

Geplaatst op: 28 januari 2020

Als bladmanager van Bijzonder Kampen en accountmanager van Impact is Mariska van Woerden een bekend Kamper gezicht. Als netwerkster pur sang was ze op 8 november aanwezig op de Ladies Night bij Renault-dealer Van Kesteren. Daar viel Mariska nog in de prijzen ook. “Ik won een week elektrisch rijden in een ZOE. Dat wilde ik meemaken.”

Zo af en toe komt zelfs het leven van de drukbezette Mariska tot stilstand. Bijvoorbeeld eind december toen ze zich in Bellingwolde terugtrok voor een retraite. “Een ritje van 160 km naar Noord-Groningen.” Opgeladen tot een actieradius van 350 km vertrok ze met haar donkerpaarse ZOE bij Van Kesteren. “Muziekje aan, telefoon opladen zonder kabeltjes, groot navigatiescherm, achteruitrijcamera en een comfortabele stoel met verwarming. Puur genieten.”

Tot zover geen vuiltje aan de lucht. Maar nadat ze zelf opgeladen Bellingwolde wilde verlaten, bleek elektrisch rijden nogal te verschillen van rijden op brandstof. “Ik had een laadpas meegekregen van Vattenfall, maar er niet aan gedacht dat die pas niet werkt bij elke laadpaal…” Dat werd dus even de ZOE-navigatie raadplegen op zoek naar het juiste snellaadpunt. Een BP even verderop bood uitkomst. “Een broodje, koffie en krantje later kon ik weer op weg.”

Of ze anderen de ZOE aanraadt? “Qua auto zeker. Maar elektrisch rijden past beter bij mensen met een georganiseerd leven dan bij een duizendpoot als ik.” Ook een proefrit maken met een ZOE? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Kilbystraat in Kampen.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice