25 april 2024 Gebruikers online: 51
Agenda
Active creations

RS-Service heeft klanten uit heel Nederland

Geplaatst op: 28 januari 2020

Vanuit heel Nederland, Duitsland en zelfs België weten klanten de tuigerij van RS-Service te vinden. “In deze regio stopten de laatste jaren een aantal bedrijven, daardoor bedienen wij een steeds grotere markt”, zeggen Robert en Esther Schuite.

Ze verhuisden vorig jaar naar het bedrijfsverzamelgebouw De Zwarte Veste. Daar waren ze hard aan toe. “We waren echt uit ons jasje gegroeid. Hier hebben we lekker de ruimte. Bovendien is dit een zichtlocatie en dat werkt. Regelmatig komen klanten binnen die niet precies wisten wat wij allemaal doen”, vertelt Esther.

En dat is best veel, want RS-Service heeft een breed dienstenpakket. “Belettering is bijvoorbeeld ook een specialisme. Van stickers tot een complete bedrijfswagen. Ook leveren wij DESZ-kleding en kunnen wij dat bedrukken. Juist dat brede maakt dit werk heel leuk”, zegt Esther.

Met de tuigerij bedient RS-Service ook een steeds bredere markt. “Naast watersport en scheepsvaart werken we ook voor architecten, die touwen of kabels in een interieur toepassen. Onze kabels vind je ook wel in bijvoorbeeld dierenparken. Daar geven ze de looproute aan. Zo zijn er veel meer toepassingen. Bovendien groeit ons aandeel in de scheepvaart sterk”, vertelt Robert.

Hij wijst op het Sluziger karakter van het bedrijf. “Best uniek dat Zwartsluis het hele maritieme aanbod heeft: van scheepsbouw tot tuigerij en allerlei andere ambachten. Mooi is ook dat de samenwerking onderling heel goed is. Onze nadruk ligt altijd op ‘service’. Dat is onze grote kracht.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice