25 april 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Active creations

Tafeltennissers zegevieren in Zwartewaterlandderby

Geplaatst op: 2 februari 2020

Het 4e team van de tafeltennissers moest op donderdag 30 januari naar GTC Genemuiden. Voordat de wedstrijd begon stonden deze beide teams gedeeltelijk op de eerste plaats met het aantal zelfde punten.

Joost de Graaf begon sterk met zijn wedstrijd. Met een spannende pot moest Joost de Graaf toch nog zijn punt inleveren bij de tegenstander. Wout & Gerwin van Dalfzen begonnen ook sterk aan de wedstrijd met een mooie overwinning voor team 4. Gerwin van Dalfzen had een goede avond en wist als enigste al zijn partijen te winnen en wegpakken van het 4e team van GTC Genemuiden. Joost de Graaf kwam twee keer tot winst en Wout van Dalfzen wist alleen zijn eerste wedstrijd te winnen en de andere twee partijen moest hij de punten inleveren bij de tegenstanders. Met een mooie overwinning was de eindstand was 3-6 winst voor de Sluuzigers.

Het 1e team speelde op maandag 27 januari thuis tegen het 7e team van De Brug uit Apeldoorn. Het was een loodzware wedstrijd voor de Sluuzigers en kon weinig winst punten pakken van Apeldoorn. Met een goede start van Aldert Vegter wist hij in zijn eerste partij winnen. John van Schellen & Roel Santbergen begonnen zijn eerste partij met een nipte nederlaag. Het was de taak om in de 2e klasse te blijven spelen, maar helaas was voor team 1 was het een 2-7 nederlaag toch nog een maatje te groot voor team 1. Aldert Vegter & John van Schellen wonnen maar 1 keer. Roel Santbergen kwam niet tot winst. Zoals de virtuele stand er nu uit ziet, staat team 1 op de degradatie zone samen met Smash Hattem, maar ze hebben nog maar pas 2 wedstrijden gespeeld ! Het kan nog alle kanten op met team 1.

Ook het 2e team speelde zijn tweede wedstrijd maandag thuis tegen het 2e team van Emmeloord. Ook team 2 was hun doel in de 4e klasse te blijven. Kenneth van Dijk kwam niet lekker in de wedstrijd en verloor zijn eerste partij van de competitie. Tjalling Wynia (invaller uit team 3) & Albert Mooiweer kwamen ook niet in hun eerste wedstrijd tot winst. Het begon voor team 2 al een lastige avondje te worden. Kenneth van Dijk & Tjalling Wynia kwamen maar 1 keer tot winst. Albert Mooiweer had een goeie avond en wist 2 keer te winnen. De stand was 4-5 nederlaag voor team 2.

Kenneth van Dijk speelt ook in regio Noord bij DETO Nijeveen. Hij maakte zijn eerste debuut in de 4e klasse op maandag 20 januari in Nijeveen tegen De Treffers uit Klazienaveen. Hij won al zijn partijen en het team sloot af met een 8-2 overwinning.

Het 3e team moest dinsdag 28 januari uit naar Kampen tegen het 9e team van Kampenion. Dit team heeft een goeie avond gehad. Met een mooie 3-6 overwinningen konden de Sluuzigers naar huis toe. Marc de Rijk begon de wedstrijd goed met een nipte overwinnen. Edward de Wit & Twan Ketelapper begonnen ook goed aan de wedstrijd en ze hebben hun eerste partij gewonnen. Marc de Rijk wist 2 keer tot winnen. Edward de Wit kwam ook 2 keer tot winst. Twan Ketelapper kwam 2 keer tot winst.

Het 5e team speelde maandag thuis tegen het 10e team van Heino. Dit team kwam vorig seizoen uit de 6e klasse en mogen het proberen in de 5e klasse. Helaas was voor dit team een nipte 4-5 nederlaag. Mark Smit begon zijn avond goed met een mooie spannende winst partij. Jonathan Booij & Yannick Meijer begonnen niet zo goed aan de wedstrijd en ze moesten hun eerste punten inleveren bij de tegenstanders. Mark Smit had een goede avond en kon al zijn winst punten meenemen naar zijn team. Jonathan Booij kwam 1 keer tot winst en Yannick Meijers had een zware avond en kwam helaas niet tot winst.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice