25 april 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Active creations

Alleen derde team tafeltennissers wint

Geplaatst op: 8 februari 2020

De 3e speelronde is afgelopen voor de tafeltennissers van Zwartsluis. Er was maar 1 team die alle winst punten pakte voor deze speelronde.

Team 3 speelde maandag thuis tegen het 10e team van Heino. Het team bestond uit Tjalling Wynia, Twan Ketelapper & Edward de Wit. Het was een makkelijke avond voor het team geweest. Ze hebben laten zien dat ze met 9-0 hebben gewonnen van het 10e team van Heino en werd uitgroepen tot “Team Of The Match”. Twan Ketelapper mocht de wedstrijd openen en zonder veel moeite wist hij zijn eerste punt mee te nemen naar het team. Tjalling Wynia had in zijn eerste wedstrijd ook geen moeite met de tegenstander en wist ook een punt mee te nemen naar zijn team. Edward de Wit had het even moeilijk en wist op het nipt de wedstrijd te winnen in een 5 setter. Tjalling Wynia, Twan Ketelapper & Edward de Wit wonnen alle partijen van Heino en zo kwam de stand op 9-0 voor de Sluuzigers.

Het 1e team speelde vrijdag uit tegen het 3e team van Wezep. Het team bestond uit Jan Booij, Roel Santbergen & John van Schellen. Jan Booij kwam goed van start en wist zijn eerste partij van de avond te winnen. John van Schellen won met een spannende strijd zijn eerste wedstrijd van de avond. Roel Santbergen had veel moeite met zijn eerste partij en moest zijn punt inleveren bij de tegenstander. Jan Booij & John van Schellen kwamen maar 1 keer tot winst en Roel Santbergen kwam niet tot winst. Het was een zware avond geweest met een 7-2 nederlaag voor team 1

Het 2e team moest maandag uit naar het 2e team van Wijhe. Het team bestond uit Kenneth van Dijk, Harry de Wit & Albert Mooiweer, Kenneth van Dijk mocht de wedstrijd openen en zonder veel problemen kon hij zijn punten meenemen naar het team. Albert Mooiweer & Harry de Wit hadden ook geen problemen met hun eerste wedstrijd en kon hun eerste punten meenemen naar hun eigen team. Kenneth van Dijk heeft ene goeie avond gehad en wist als enigste van zijn team alle winst punten meenemen en werd uitgeroepen tot “Man Of The Match”. Harry de Wit kwam 2 keer tot winst en Albert Mooiweer had een moeilijke avond en wist maar 1 keer tot winst. Een mooie 3-6 winst voor de Sluuzigers.

Het 4e team moest dinsdag uit naar Smash Hattem tegen het 8e team. Het team bestond uit Joost de Graaf, Gerwin & Wout van Dalfzen. Joost de Graaf begon goed met de wedstrijd en wist zijn eerste punt mee te nemen naar zijn team. Gerwin van Dalfzen had het moeilijk en verliest de eerste partij van de avond. Wout van Dalfzen had het ook zwaar en verliest ook nipt zijn eerste wedstrijd van de avond. Joost de Graaf kwam 2 keer tot winst. Gerwin van Dalfzen kwam 1 keer tot winst en Wout van Dalfzen kwam helaas niet tot winst. 6-3 nederlaag voor het 4e team.

Het 5e team moest woensdag uit tegen het 2e team van WHAM Nieuwleusen. Ze hebben het niet gemakkelijk in de 5e klasse. Het team bestond uit Jonathan Booij, Thimo & Mark Smit. Thimo Smit mocht de wedstrijd openen en moest zijn punt inleveren bij de tegenstander. Mark Smit begon zijn wedstrijd goed en pakte de eerste winst partij voor zijn team. Jonathan Booij moest helaas in zijn eerste wedstrijd zijn punt inleveren bij de tegen partij. Bij een 7-2 nederlaag was toch nog een maatje te groot voor dit team. Mark Smit had een goeie avond en wist 2 winst partijen mee te nemen naar zijn team. Thimo Smit & Jonathan Booij kwamen helaas niet tot winst.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice