29 maart 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Goede week voor de tafeltennissers

Geplaatst op: 16 februari 2020

De 4e speelronde is afgelopen voor de tafeltennissers van Zwartsluis. Het was een goede speelronde week voor alle teams. Wel was deze week  2 opvallende derby wedstrijden aan de gang. Zowel voor het 2e team en als het 3e team van Zwartsluis.

Op vrijdag 14 februari moest het 2e team uit naar naar de hoofdstad van Overijssel tegen het 8e team van Zwolle. Het team bestond uit Christoph Meijer, Harry & Edward de Wit (invaller uit team 3). Edward de Wit Mocht deze Overijsselse derby openen in Zwolle. Een heel sterk begin voor de Wit en won makkelijk van de tegenstander en zo kon hij zijn eerste punt meenemen naar het 2e team. Christophe Meijer begon niet lekker met zijn eerste wedstrijd en moest zijn punt inleveren aan de tegenstander. Harry de Wit begon zijn wedstrijd goed en kon met een 4 setter zijn punt meenemen naar zijn team. De stand was 2-7 en het team was duidelijk de baas en won de Overijsselse Derby. Harry de Wit was uitgeroepen tot “Man Of The Match” en wist als enigste al zijn partijen te winnen. Edward de Wit & Christophe Meijer wonnen allebei 2 keer. Dit team staat gedeeltelijk op de 2e plaatst met het zelfde aantal punten als Smash Hattem !

Maandag 10 februari was er ook een derby aan de gang. De Sluuziger Derby. Team 3 & 5 moesten tegen elkaar spelen. Team 3 die op de eerste plaatst staan tegen de hekkensluiter van Team 5. Opstelling van team 3 was Twan Ketelapper, Tjalling Wynia & Marc de Rijk. Opstelling van team 5 was Jonathan Booij, Thimo & Mark Smit. De eerste partij was Twan Ketelapper tegen Jonathan Booij. Twan Ketelapper had de wedstrijd gewonnen en kon hij zijn eerste punt meenemen naar team 3. Jonathan Booij verloor bij zijn eerste wedstrijd. 2e wedstrijd was Tjalling Wynia tegen Thimo Smit. Tjalling Wynia was goed op dreef en won ook zijn eerste partij.

Thimo Smit had het moeilijk tegen de veteraan en verloor helaas ook zijn eerste partij. 3e wedstrijd was Marc de Rijk tegen Mark Smit. Het was wel duidelijk dat Marc de Rijk geen problemen had en won gemakkelijk zijn eerste partij. Mark Smit daar in tegen had het lastig en moest zijn wedstrijd punt inleveren. De stand was 9-0 winst voor het 3e team van Zwartsluis. Twan Ketelapper, Marc de Rijk & Tjalling Wynia wonnen al zijn partijen en het 5e team won er geen 1 van. Team 3 was uitgeroepen tot “Team Of The Match” en zo behouden ze tot nu toe de eerste plaatst in de competitie.

Het 1e team moest vrijdag 14 februari uit naar Smash Hattem tegen het 5e team en dit was een belangrijke wedstrijd voor het 1e team van Zwartsluis. Ze kunnen moeilijk meekomen in de 2e klasse. De hekkensluiters tegen elkaar. Opstelling van het 1e team was Aldert Vegter, Jan Booij & Roel Santbergen. Aldert Vegter won gemakkelijk zijn eerste partij en zo kon hij zijn eerste belangrijke punt meenemen naar het 1e team. Jan Booij had het vrij lastig en won nipt zijn eerste partij en kon ook de belangrijke punt meenemen naar zijn team. Roel Santbergen had het moeilijk en verloor zijn eerste partij van de avond. Toch hebben ze met 4-5 gewonnen. Aldert Vegter was uitgeroepen tot “Man Of The Match” en wist als enigste al zijn wedstrijden te winnen. Jan Booij & Roel Santbergen kwamen maar 1 keer tot winst.

Het 4e team moest maandag thuis tegen het 2e team van Staphorst. De opstelling van team 4 bestond uit Gerwin van Dalfzen, Wietze Bakker & Joost de Graaf. Gerwin van Dalfzen begon zijn wedstrijd niet goed en verloor zijn eerste partij van de avond. Wietze Bakker zat niet lekker in de wedstrijd en verloor ook zijn eerste partij van de avond. Joost de Graaf kon zijn eerste punt meenemen voor zijn team. Wietze Bakker had een zware avond en verloor al zijn partijen. Gerwin van Dalfzen wist 2 keer tot winst en Joost de graaf was uitgroepen tot “Man Of The Match” en wist als enigste al zijn partijen te winnen

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice