23 maart 2019 Gebruikers online: 16
Agenda
Laden Evenementen
Active creations

Inloop werkzaamheden

In de maand april organiseert de gemeente Zwartewaterland twee inloopbijeenkomsten over de ontwikkelingen in Zwartsluis. De eerste inloop op 17 april gaat over alle ontwikkelingen die voor Zwartsluis op de planning staan. De tweede bijeenkomst op 23 april is speciaal gericht op de herontwikkeling van het voormalig Agnietenterrein. De inwoners van Zwartsluis en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Tijdens de inloopbijeenkomst op 17 april staan medewerkers van de gemeente Zwartewaterland en de betrokken aannemer belangstellenden graag te woord over de diverse ontwikkelingen in Zwartsluis. Er is informatie beschikbaar over de voorgenomen werkzaamheden in het centrum van Zwartsluis (Marktplan), de Arembergerstraat, de Berkenlaan, de Populierenstraat, de Verlengde Sportlaan en het voormalig Agnietenterrein.

Daarnaast is de Provincie Overijssel aanwezig om de onderhoudswerkzaamheden aan de N331 en N334 in 2019 toe te lichten. De inloop op 17 april is in De Poort aan Het Singel. De bijeenkomst begint om 19:00 uur en duurt tot 20:30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquaservice