23 mei 2022 Gebruikers online: 39
Agenda
Active creations

Voerman: ‘Dit kan niet’

Geplaatst op: 23 april 2015

Vier leerlingen van het Agnieten College zijn¬†vanmorgen aangehouden door de politie, nadat zij met carbid schoten. Volgens locatieleider Gert Voerman van de school ‘valt dat heel erg mee’. Hij zegt echter wel dat ‘dit niet kan’. “Maar het staat los van de school, want het is voor schooltijd gebeurd.”

De politie bevestigt de aanhouding. “Het gaat om vier jongens van zestien en zeventien jaar”, zegt een woordvoerder. “Zij zijn doorverwezen naar bureau HALT.” Eerder ontving de politie al signalen dat er met carbid geschoten zou worden. “We hebben hen toen ook gewaarschuwd om het niet te doen. Zij vonden het echter toch nodig.”

Nadat bewoners melding maakten, is de politie ter plaatse gegaan en heeft de jongens aangehouden.

Eerder vandaag schreef Zwartsluis Actueel dat Voerman sprak over ‘een geweldige examenstunt’. Hij geeft nu echter aan dat dat ging over de stunt die drie uur later plaatsvond binnen de school.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Aquaservice