26 januari 2023 Gebruikers online: 22
Agenda
Active creations

DESZ D2 pakt beker op Schagen Toernooi

Geplaatst op: 30 mei 2015

Foto's Henk Kuik

Na een stroef begin door late afzeggingen en een flinke onweersbui die de organisatie noodzaakte het toernooi enige tijd stil te leggen ontspon zich het Schagen toernooi voor D pupillen op de Cingellanden. Er werd voor de middag vier poules gespeeld waaronder een 7×7 toernooi voor meisjes D teams. De poules werden gewonnen door Rouveen MD, Staphorst D3, Go Ahead kampen D2 en sv Zwolle D3.

Na de middag waren de winnaars Staphorst D1, Berkum D3, en d’Olde Veste ’28 D1. Met name de poule van d’Olde Veste, sc Genemuiden, Olympia’28 en DESZ D1 gaf spannende wedstrijden met goed voetbal te zien.

De enige winnaar van een beker was DESZ D2 van trainer Pascal van Dijk die een 3e plaats behaalde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice