7 mei 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Mark Elken klaar voor de streekderby

Geplaatst op: 9 oktober 2015

“Een beladen wedstrijd”, lacht Mark Elken over het duel van DESZ tegen buurman SC Rouveen. De streekderby staat morgenmiddag voor de net zo beladen wedstrijd van het Nederlands Elftal op de kalender. En dat wordt voor Elken, als hij in de basis staat, zijn eerste wedstrijd tegen Rouveen. “In het eerste althans, want een paar weken terug speelde ik nog met het tweede tegen ze”, zegt Elken.

De verdediger voetbalde een paar jaar geleden ook in het eerste team, maar een knieblessure maakte daaraan een einde. “Ik heb twee jaar niet gevoetbald, maar momenteel heb ik nergens meer last van. Het gaat lekker. En in de voorbereiding vroeg de trainer of ik de stap van het tweede naar het eerste wilde maken. Ik vind het mooi om te zien dat ik nou ook dit niveau aan kan, want tijdens mijn afwezigheid is DESZ natuurlijk twee keer gepromoveerd.”

En Elken speelt nog in de basis ook. DESZ miste steeds een paar sterkhouders en dus pakte hij zijn kans. “Of ik morgen speel, weet ik niet. Dat maakt de trainer altijd op zaterdag bekend. Het zou wel mooi zijn natuurlijk. Hopelijk kunnen we morgen de lijn van vorige week doorzetten. Toen wonnen we van LTC. Rouveen verloor vorige week juist en wil er vast alles aan doen om tegen ons een goed resultaat neer te zetten. Maar ik heb er wel een goed gevoel over.”

De wedstrijd bij Rouveen begint morgen om 14.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice