29 maart 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Active creations

Oliebollenloop zoals vanouds door Zwartewatersklooster

Geplaatst op: 31 december 2015

Tekst en foto: Teunie Rijfkogel

Donderdagochtend op oudjaarsdag vindt in Zwartewatersklooster de Oliebollenloop van STG Het Zwartewater plaats. Deze traditie, die uitgaat van de schaatstrainingsgroep uit Hasselt, is erg populair en trekt maar liefst rond de zeventig deelnemers.

Om 10.00 wordt het startsein gegeven en gaan de deelnemers op pad. Zowel jong als oud is vertegenwoordigd. De deelnemers kunnen kiezen uit één, twee of drie ronden, waarbij elke ronde uit 3,1 kilometer bestaat. De route gaat over de Zwartewaterkloosterweg via De Veldeweg en De Velde naar Zwartewatersklooster. Bij de finish krijgen de deelnemers tot slot een lekkere oliebol.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice