25 april 2024 Gebruikers online: 72
Agenda
Active creations

Klaas en zonen komen de dag goed door

Geplaatst op: 19 juli 2016

Over de streep...

“We zijn de dag goed doorgekomen”, zegt Klaas van Dijk vanuit Nijmegen. Hij loopt samen met zijn vriend Rob Schraa en zijn twee zonen de Vierdaagse van Nijmegen. Vermoedelijk zijn er in totaal overigens twaalf inwoners van Zwartsluis die aan het wandelevenement meedoen.

Klaas van Dijk moest dinsdagochtend vroeg aan de bak. “We moesten er om 05.00 uur zijn, maar voor dat je lekker de pas er in hebt is het al 05.20 uur. En dan loop je eerst in de drukte. Voordeel is natuurlijk dat je ook relatief vroeg weer terug bent. Mooi was ook dat je op de Waalbrug al die wandelaars achter je goed kon zien. Indrukwekkend. Onderweg kwamen we onder meer langs Elst en Lent. Prachtig hoeveel volk daar langs de kant staat. Verder was het warm, maar het ging prima. En morgen wordt het inderdaad nog warmer.”

Dan behoort Van Dijk niet bij de vroegste lopers, maar omdat iedereen vanwege de hitte een half uur eerder mag starten moet hij toch weer vroeg uit de veren. Hij verwacht dat hij 05.30 uur op het parcours is. “Dat betekent dus weer eten en vroeg naar bed.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice