25 juli 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Toegang Agnieten College geblokkeerd

Geplaatst op: 3 mei 2017

De examens komen er weer aan en dat betekent: een examenstunt op het Agnieten College. Twee jaar geleden liep die nog behoorlijk uit de hand, en werden er vier jongeren aangehouden. Vandaag verliep het wat rustiger.

Een aantal Genemuider jongeren wist de deuren van het Agnieten College te blokkeren. Ze moesten er vroeg voor uit hun bed: “We zijn al sinds vanmorgen vijf uur bezig”, vertelt één van hen. Op hun pad troffen ze wel een tegenvaller. Het Agnieten College rekende al op een stunt, en had ‘security’ ingeschakeld. Desondanks kon de examenstunt doorgang vinden en waren de jongens, Marien Beens, Johannes Beens, Arend Verhoek, Marnick Bos en Reimon van Assen, niet voor niks beziggeweest.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Aquaservice