25 juli 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

DESZ goed van start

Geplaatst op: 23 september 2017

Foto's Henk Kuik

DESZ is het weerzien met de tweede klasse goed begonnen. De ploeg van trainer Van den Berg won thuis met 3-1 van Drenthina. Op die zege was weinig af te dingen.

DESZ stond razendsnel op 1-0. Danny Moorman rondde al in de derde minuut koel een mooie pass van Kamerling af. Daarna bleef de thuisploeg kansen krijgen, maar onder meer Kisjes, Naberman en Kamerling verzilverden die niet.

Na rust kwamen de Drenten beter in de wedstrijd en dat leidde na vijftien minuten tot de gelijkmaker. DESZ was echter meteen weer bij de les. Enkele minuten later stelde Moorman Kisjes al in staat om te scoren. De spits had twee keer nodig, maar zorgde wel voor de 2-1. Toen hij nog tien minuten later ook voor de 3-1 zorgde, was de wedstrijd gespeeld. Vermeldenswaardig is nog het debuut in de slotfase van Kevin de Kleine.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice