3 juli 2020 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

‘VP nu een volwaardig restaurant’

Geplaatst op: 13 januari 2018

De officiële opening door Rafael, het zoontje van Renate de Vries

Na zo’n twee weken intensief verbouwen, kon de VP zaterdagavond de deuren op feestelijke wijze openen. De eigenaren van de bekende Sluziger eetgelegenheid mochten al veel positieve reacties van bezoekers in ontvangst nemen. “Onze klanten zijn net zo enthousiast als wijzelf. De VP is bijna onherkenbaar en heeft nu een uitstraling die past bij een volwaardig restaurant…”

De Vollenhoofsche Poort is bij veel mensen in de regio al jaren een geliefd eetadres. Lekker snacken, samen eten of een feestje houden; het kan bij de VP allemaal. De nieuwe VP zet deze traditie voort; maar dan in een compleet nieuw, geprofessionaliseerd jasje.

Dé plek voor een etentje buiten de deur

“Ons nieuwe restaurant is de perfecte locatie voor een lekker hapje buiten de deur. En dat kan een gezellige avond uit zijn met familie, maar ook een goedverzorgde lunch met je zakenpartner…” vertelt Karst enthousiast. Zijn collega Edgar vervolgt: “Van een lekkere lunch met rijk belegd broodje, maaltijdsalade of pannenkoek tot een compleet diner met malse biefstuk, huisgemaakte saté of broodplank met dipjes vooraf; klanten genieten bij ons van heerlijk eten zonder te veel poespas.” Volgens Renate is het in de nieuwe setting prachtig zitten. “Het restaurant ademt veel meer sfeer, het is nu echt een plek die uitnodigt om even een hapje te eten. En voor de snackbar geldt hetzelfde; het ziet er allemaal veel moderner en sfeervoller uit.”

Speciaal dankwoord

Renate, Edgar en Karst zijn erg tevreden met het eindresultaat. Tijdens de opening afgelopen zaterdag werd duidelijk dat klanten dit gevoel met hen delen. “Mensen zijn enorm enthousiast over het eindresultaat en vinden het vooral een stuk stijlvoller geworden, ze zien zichzelf hier al helemaal zitten” aldus Renate. Grote dank gaat uit naar iedereen die betrokken is geweest bij de verbouwing. “Via deze weg willen we hen allemaal van harte bedanken voor de inzet en het harde werken. Zonder hun hulp was dit niet gelukt”, stelt Karst namens hen drieën.

Speciale acties rondom de opening

Sinds maandag 15 januari is de VP weer als vanouds geopend van maandag t/m zaterdag. Om de heropening te huldigen, viert de VP anderhalve maand feest met mooie acties. Geen actieflyer ontvangen? Kom de flyer dan bij de VP ophalen en profiteer ook mee!

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “‘VP nu een volwaardig restaurant’”

  1. jan schraa schreef:

    gefeliciteerd met dit resultaat

Aquaservice