13 juli 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Minder misdrijven in Zwartewaterland

Geplaatst op: 23 mei 2018

Het aantal misdrijven in Zwartewaterland is afgelopen flink gedaald. Tegenover de 475 misdrijven in 2016 staan er 423 in 2017. Ook zijn er veel minder meldingen van overlast.

Volgens de cijfers is onder meer het aantal woninginbraken bijna gehalveerd van 26 naar 14. Wel is in het eerste kwartaal van 2018 een toename, zodat aanpak van woninginbraken een prioriteit blijft voor de politie. Dat geldt ook voor de drugsaanpak. Ondanks dat ook de handel in drugs sterk verminderde, zijn er signalen uit de samenleving over toegenomen gebruik.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Minder misdrijven in Zwartewaterland”

  1. Erik schreef:

    Waar staat hier dat er minder vandalisme is dan?

  2. Sluziger schreef:

    Hoe bedoel je vandalisme is afgenomen in Zwartewaterland????? In de stentor van donderdag 24 Mei lees ik met grote letters Toename van vandalisme in Zwartewaterland is flink gestegen.Ik vraag me af wie is er nu gek??????

Aquaservice