29 maart 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Van Kesteren en Active Creations leveren rijdend visitekaartje

Geplaatst op: 28 mei 2018

Wat krijg je als autoliefhebbers en creatievelingen in één ruimte met elkaar komen? Nou, dit. Marketing- en communicatiebureau Active Creations uit Zwartsluis stelde samen met Van Kesteren een  stoere Clio samen en wist deze met hun eigen vakkennis ook nog eens van bijzondere belettering te voorzien. “Zo uniek leveren wij zelden auto’s af”, vertelt Hein Heutink van Van Kesteren Zwartsluis. “Het is voor ons beiden een rijdend visitekaartje”, zo vult Hans Winter van Active Creations hem aan.

Winter viel voor de aantrekkelijke voorwaarden van Renault in combinatie met het spannende uiterlijk van de Clio. “Een dynamische auto die precies past bij de creatieve en vooruitstrevende branche waarin wij ons begeven”, aldus Winter. Voor de belettering heeft het team van Active Creations alles uit de kast gehaald. Er is gekozen voor een combinatie van glimmende en matte oppervlakken. “Stijlvol en subtiel, maar toch ook opvallend”, aldus de directeur van het creatieve bureau.

Heutink en Winter zien dit als een mooie samenwerking met potentie. “Zoek maar een mooie auto uit bij Van Kesteren, dan zorgen wij wel voor een creatieve twist”, zo roept Winter. “Het is een mooi bewijs van hoe lokale ondernemers elkaar kunnen versterken.”, zo beamen beide heren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice