31 mei 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Reisbureau Kijk ’38 zaterdag in Zwartsluis op de zomermarkt

Geplaatst op: 20 juni 2018

Reisbureau Kijk ’38 is al enige tijd actief in Zwartewaterland. Zij proberen te achterhalen wat Zwartewaterlanders belangrijk vinden voor de toekomst. Met die informatie wordt de zogenoemde Omgevingsvisie opgesteld. Tijdens de rommelmarkt van zaterdag is het reisbureau ook aanwezig.

“Reisbureau Kijk ’38 biedt tien reisbestemmingen naar een toekomstbestendig Zwartewaterland. In het reisbureau geeft u aan wat uw kijk is op fijn wonen, werken en leven in de gemeente. Nu en in de komende 20 jaar. Staat uw droombestemming er niet tussen, dan voegen wij die toe.

Het reisbureau is mobiel en staat de komende maanden op verschillende plekken in de gemeente. Wie weet komt u ons binnenkort tegen op de markt, bij de speeltuin, bij deĀ  voetbal of de bibliotheek. Kom naar het reisbureau en kies uw favoriete reisbestemming.

U kunt ook online uw kijk geven op fijn wonen, werken en leven in de gemeente. Vul de online vragenlijst in via www.zwartewaterland.nl/vragenlijst. Zo maken we samen de Omgevingsvisie Zwartewaterland.”

Gepubliceerd door Pieter Polman

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice