13 juli 2020 Gebruikers online: 32
Agenda
Active creations

Lintje voor Henk Braamskamp

Geplaatst op: 5 juli 2018

Henk Braamskamp is donderdagavond tijdens de raadsvergadering onderscheiden. Hij is nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau . Hij kreeg de onderscheiding voor zijn verdiensten als volksvertegenwoordiger. Na de verkiezingen van maart nam Braamskamp afscheid van de raad.

Zijn partij, Gemeentebelangen, haalde 1 zetel, terwijl Braamskamp als tweede op de lijst stond. Hij had nog wel gerekend op een zetel, en zodoende was voor hem ook nog geen lintje aangevraagd. Vanavond kreeg hij die alsnog.

Al in 1983 werd Braamskamp lid van de gemeenteraad van Zwartsluis. Toen was dat nog voor het CDA. “Ik weet niet of dat nog een jeugdzonde was”, grapte burgemeester Bilder. In 1986 vertrok hij weer. Na de vorming van Zwartewaterland, in 2001, werd hij weer raadslid. In 2006 vertrok hij weer, om in 2014 opnieuw terug te komen. Wie weet, komt hij ooit nog weer terug.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

Eén reactie op “Lintje voor Henk Braamskamp”

  1. Engel.vinke schreef:

    Van harte gefeliciteerd Henk

Aquaservice