17 april 2021 Gebruikers online: 9
Agenda
Active creations

De laatste week van groep 8

Geplaatst op: 20 juli 2018

Foto Rik Mondria, tekst Anke Krol

Afgelopen week was de allerlaatste week voor groep 8 op de Arembergschool, een week bestaande uit allerlei feestelijke activiteiten. Op maandagavond 16 juli vond de afscheidsavond plaats. De leerlingen voerden, na weken lang intensieve voorbereiding, de musical “De tent op zijn kop!” op, voor hun familie en vrienden.

Een boeiende voorstelling over allerlei verwikkelingen op een camping in Spanje. De eigenaar haalt rijke vakantiegangers naar de camping die het daar in eerste instantie helemaal niets vinden. Langzamerhand ontdekken ze dat luxe ook niet alles is, maar dat het veel belangrijker is om mensen om je heen te hebben waar je om geeft.

Een vrolijke voorstelling, boordevol liedjes, vol enthousiasme gebracht door alle leerlingen. Na afloop hielden zowel de leerlingen als hun leerkracht Rik Mondria persoonlijke toespraken. Daarna vond de uitreiking plaats van diploma’s, afscheidscadeaus en groepsfoto.

Op woensdag vond vervolgens de traditionele schoolkraak plaats. Een dag waarop groep 8 de dienst uitmaakt op school met muziek, waterballonnen en speciale verrassingen voor elke groep. Kortom: een feestdag voor de hele school.

De dag werd ’s avonds afgesloten met een gezellige zomerse barbecue op het schoolplein met onder andere een grote opblaasbare waterglijbaan. Nu gaan de leerlingen genieten van hun zomervakantie en gaat ieder daarna zijn of haar eigen weg, naar verschillende scholen in Zwartsluis, Meppel en Zwolle.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice