31 mei 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Kangoo’s maken Aquaservice nog flexibeler

Geplaatst op: 4 september 2018

Bonsink Aquaservice heeft haar wagenpark uitgebreid met drie gloednieuwe Renault Kangoo’s. De bussen werden geleverd door Van Kesteren Renault en het ontwerp en de belettering komt uit hand van Active Creations. Een mooie lokale samenwerking.

De aanschaf van de bussen volgt op de toevoeging van nieuwe professionals aan het serviceteam. Dankzij beide uitbreidingen kan Aquaservice de klant nog sneller en flexibeler van dienst zijn.

Bij Bonsink Aquaservice kunnen klanten in de watersportwinkels en webshop terecht voor watersportartikelen en bootmaterialen. Eén van de Kangoo’s zetten zij nu extra in om gekochte of bestelde producten nog eerder op het gewenste adres af te leveren.

In hun werkplaats of op locatie verzorgen zij inbouw, onderhoud of reparatie. Mocht blijken dat deze werkzaamheden alleen op locatie plaats kunnen vinden, dan kunnen ze dit nu nog sneller regelen. Twee Kangoo’s zijn volledig ingericht met gereedschappen en materialen. Hiermee kunnen ze altijd en overal de gewenste inbouw, de te verhelpen storing of het onderhoud aan een boot verzorgen.

Afhankelijk van de klus die wacht, beslissen zij met welke professionals en met welke bus ze op locatie gaan. Naast de nieuwe Kangoo’s hebben ze immers ook nog de beschikking over twee bussen die als mobiele werkplaats ingericht zijn. Zo maken ze hun dienstverlening nog flexibeler.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice