31 mei 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Active creations

Zingnd noar de Zundag

Geplaatst op: 6 september 2018

Streektaalfestival ‘Eikoerei’ wordt zaterdag 14 september traditioneel afgesloten met ‘Zingnd noar de Zundag’ in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein. In deze bijeenkomst, die net als het festival het thema ‘Deur de tied’ heeft, is het Gællemunigers de voertaal. Zowel de liederen al de meditatie zullen in die streektaal worden worden gebracht.

Zoals de titel aangeeft zal er veel worden gezongen. Op het programma staan zowel eigentijdse als vertrouwde geestelijke liederen, en natuurlijk ontbreken ook de psalmen met bovenstem niet. De samenzang zal worden afgewisseld met enkele solo’s door Henk de Boer en Jaap Visscher zal een meditatie verzorgen. De orgelbegeleiding en –solo zijn in de vertrouwde handen van Arend Booi.

Zaterdag 15 september, 19.00 uur, Hervormde Kerk aan het Kerkplein.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice