31 mei 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Active creations

Twee topkoren naar De Schans

Geplaatst op: 12 september 2018

Er zijn in september twee optredens van topkoren in Woonzorgcentrum De Schans. Het eerste optreden is op maandag 17 september. Dan komt het Christelijk Gemengd Koor De Zeeklank uit Vollenhove onder leiding van de bekende dirigent Johan Bredewout. Dit koor is al vaker in De Schans geweest en zorgt elke keer weer voor een bijzonder optreden.

Nieuw op de agenda is het IJssellands Politie Mannenkoor te Zwolle. Het zal op woensdagavond 26 september een optreden verzorgen in gala-uniformen. Het koor kiest ervoor tijdens concerten zich gepast te kleden en bestaat momenteel uit 28 personen. Vanaf 1979 is Riekus Hamberg dirigent en hij schrijft veel arrangement voor ‘zijn’ koor. Het IJssellands Politie Mannenkoor is te omschrijven als een koor met passie voor- en plezier in muziek en het overdragen van de betekenis ervan. Het zingt over het algemeen gemakkelijk in het gehoor liggende licht klassieke muziek.

Beide muziekavonden zijn voor de bewoners van De Schans en aanleunwoningen en senioren uit Zwartsluis gratis toegankelijk en beginnen om 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice