17 april 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Drukke week op de Arembergschool

Geplaatst op: 12 november 2018

Tekst Clarissa Elken, foto Elles Wolfkamp

Het was een drukke week voor alle leerlingen op de Arembergschool. Afgelopen dinsdag vond er een voorstelling in Blokzijl plaats voor alle leerlingen van Op Kop in verband met het tienjarig bestaan. De kinderen gingen met bussen naar Blokzijl waar ze een muzikale theatervoorstelling kregen.

Op woensdag was de jaarlijkse fietskeuring, waarbij de BOM-leerlingen ook hielpen bij de fietskeuringen van hun medeleerlingen. Alle kinderen mochten hun fiets meenemen naar school zodat die op verschillende punten gecontroleerd kon worden. Als de fiets goed gekeurd was kregen ze een mooie OK sticker.

Donderdag was weer het traditionele gezonde Nationale Schoolontbijt. En zoals elk jaar was het een groot succes. Alle kinderen hebben heerlijk kunnen genieten van een gezond ontbijt. Want goed en gezond ontbijten is heel belangrijk.

Op vrijdag werden er heerlijke tosti’s gemaakt van het overgebleven brood voor alle kinderen op school door de hulpouders. Als klap op de vuurpijl was er vrijdagmiddag ook nog een enorm gezellige spelletjesmiddag voor alle leerlingen van de Arembergschool samen met de kinderen van SKZ  met hun ouders en opa’s en oma’s.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice