25 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Active creations

DESZ-beloften tegen d’ Olde Veste

Geplaatst op: 18 november 2018

Jong DESZ speelt komende woensdag in Zwartsluis tegen het team van OldeVeste JO19-1. De mannen van Nick van der Haar en Jan Derk Brandsma spelen hun 2e wedstrijd van dit seizoen met de beloften van DESZ. De eerste wedstrijd werd overtuigend gewonnen van Jong MSC (6-2). Kisjes scoorde daarin vijf keer, terwijl bij de Meppelers Wesley Volken in het veld stond.

Het is de bedoeling om met Jong DESZ één keer in de maand te voetballen tegen teams uit de omgeving van Zwartsluis. Dit keer is het de beurt aan 3e divisionist OldeVeste JO19-1. Olde Veste dat onder leiding staat van Guido Wind, doet het op dit moment erg goed in de competitie. Met 20 punten uit 8 wedstrijden staan zij op een 2e plaats. Olde Veste O19 is dus goed bezig voor promotie naar de 2e divisie. Waar o.a. Cambuur Leeuwarden O19 in speelt.

Staf van Jong DESZ: Nick van der Haar (coach), Jan Derk Brandsma (coach), Gerrald Bols (teammanager), Julian Schokkenbroek (verzorger), Johan Moorman (assistent scheidsrechter). Het team van Jong DESZ zal wederom bestaan uit spelers van DESZ 1, 2 en O19. Ook de kantine is open.  Aftrap:  20:00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice