28 maart 2024 Gebruikers online: 43
Agenda
Active creations

Tafeltennissers blijven tweede

Geplaatst op: 2 december 2018

Het eerste seniorenteam van TTV Zwartsluis speelde vrijdagavond in – en tegen een team van Harderwijk. Aan het begin was er nog een kleine kans op promotie. Het eerste team begon goed en nam al snel een 2-0 voorsprong. Het tweede team van Harderwijk bood veel tegenstand en kwam terug tot 2-2.

Vervolgens gaf Zwartsluis weer gas en liep weer twee punten uit. De teams bleven op de hoogte van wat er in de wedstrijden gebeurde. Door de tussenstanden daar, wisten de beide teams dat er niets meer kon veranderen in de stand. De laatste wedstrijden werden in een ontspannen strijd afgewerkt. De eindstand kwam uit op een 5-5 gelijkspel. Hier waren beide teams tevreden mee. Zwartsluis blijft tweede en Harderwijk maakt nog kans op een plekje in de derde klasse.

Het tweede team speelde tegen het negende team van TTZwolle. Het tweede wilde een slechte competitie toch afsluiten met een mooi resultaat. Dus de spelers gingen de strijd vol aan, met als gevolg een mooie 6-4 zege. Ondanks deze zege moet het tweede team een stapje terug doen. In het voorjaar dus vijfde klasse.

Het derde team speelde tegen het zevende team van Smash ’70 uit Hattem. Voor het derde team stond er niets meer op het spel, het  wist al dat er in het voorjaar vijfde klasse gespeeld moest worden. De wedstrijd tegen Smash ging met 7-3 verloren.

Het vierde team speelde vrijdag ook in Harderwijk. Tegen het vierde van Hardewijk was het een gelijk opgaande wedstrijd. De eindstand was een terechte 5-5. Door dit resultaat was het derde team zeker van de derde plaats in de eindrangschikking. De spelers kunnen zich gaan opmaken voor weer een competitie in de vijfde klasse.

DE JEUGD SPEELDE UIT THUISWEDSTRIJDEN

Het eerste team moest naar Nunspeet. Om tegen NTC Leogang team 1 te spelen. Het kon wel eens uitlopen op een spannende wedstrijd, de teams ontlopen elkaar niet veel. In de loop van de wedstrijd was dit dan ook wel te zien. Er waren mooie partijen, met dan weer winst voor NTC en dan weer voor Zwartsluis. Met als eindstand een 5-5 gelijkspel. Door dit resultaat houden zij zicht op nog een jaar in de eerste klasse.

Het tweede team speelde in Kampen, tegen het vierde van Kampenion. Met een mooie eindscore konden zij rekening houden met weer een jaar vierde klasse. Een mooi resultaat kwam er wel, er was namelijk een kleine 6-4 nederlaag. Zij hebben met nog één wedstrijd te gaan een voorsprong op de voorlaatste van zes punten.

Het derde team  speelde ook in Nunspeet. Zij moesten tegen het vierde team van NTC Leogang spelen. De spelers van het derde deden wat er in hun vermogen lag. Maar helaas er zat maar één keer winst  in. De eindstand was dan ook een 9-1 nederlaag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice