29 mei 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Active creations

Sinterklaas doet De Schans aan

Geplaatst op: 4 december 2018

Tekst en foto's Roel Huls

Sinterklaas bracht dinsdag met drie van zijn Zwarte Pieten een bezoek aan Woonzorgcentrum De Schans. Veel bewoners waren vol verwachting naar de recreatiezaal gekomen. Onder het genot van een kop chocolademelk met een stukje banketstaaf kwam het gezelschap rond kwart over tien binnen.

Twee Pieten arriveerden op een duofiets. Om kwart voor elf kwamen kinderen van groep twee van De Wijngaard ook even langs voor een bezoekje een de goedheiligman. Er werden sinterklaasliederen gezongen onder muzikale begeleiding van Ben Prikken op de accordeon. Om kwart over elf vertrok de Sint met zijn gezelschap voor een volgend bezoek. Hij had een drukke dag voor de boeg, aldus Sinterklaas.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice