17 april 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Active creations

Sint bezoekt de Arembergschool

Geplaatst op: 5 december 2018

Tekst Anke Krol, foto Clarissa Elken,

Woensdag 5 december was het feest op de Arembergschool. De Sint en zijn Pieten bezochten de peuters van het Hummeltjeshonk en de kinderen van de Arembergschool.

Allereerst kwamen de Pieten aangerend om de kinderen, die zich voor school opgesteld hadden, te vragen of ze Sinterklaas al gezien hadden. Die bleek op school geslapen te hebben en kwam in pyjama en met beer vanuit school aangelopen om alle kinderen te begroeten. De vrolijke stoet liep vervolgens de school binnen, waar het feest kon beginnen.

Alle klassen waren prachtig versierd met zelfgemaakte Sint-knutselwerken.

De Sint en Pieten bezochten elke groep en hadden voor ieder kind een woordje en cadeautje klaar. Veel kinderen traden op met bijvoorbeeld een liedje, dansje of voetbaltruc.

De leerlingen van de bovenbouw sloten het feest gezamenlijk af met een spetterend optreden. Er werd onder andere geturnd, gedanst en gezongen voor de Sint. De Pieten beloonden alle optredens met handenvol pepernoten.

Een gezellig en geslaagd Sinterklaasfeest voor alle kinderen, van de allerjongste peuters van het Hummeltjeshonk tot de oudste leerlingen van de Arembergschool.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice