6 juli 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Active creations

Greveling geeft demonstratie bloemschikken

Geplaatst op: 6 december 2018

December is dé maand waarin tal van mensen creatief aan de slag gaan. Bijvoorbeeld om een mooi kerststuk te maken. Niet iedereen is daar even bedreven in. Om hen op weg te helpen geeft bloemsierkunstenaar Albert Greveling woensdag 12 december een demonstratie (kerst)bloemschikken in Sluuspoort.

Vanuit meerdere uitgangspunten gaat Greveling en bloemwerk maken, verschillende bloemstukken en boeketten samenstellen en tussendoor uitleg geven over de gebruikte materialen en de werkwijze. Op deze manier krijgen de bezoekers inzicht in hoe een en ander ook thuis te maken is en zien ze hoe Albert tot de meest fraaie resultaten komt. In dit alles staat natuurlijk de winter- en vooral de kerstsfeer centraal.

Zoals gebruikelijk bij zijn demonstraties maken de bezoekers kans om aan het eind van de avond in het bezit te komen van één van zijn creaties. De gemaakte bloemstukken en/of kransen worden namelijk verloot.

Woensdag 12 december

19.30 uur, zaal open 19.00 uur

De entree bedraagt 7,50 euro,  incl. koffie/thee bij ontvangst

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice