3 juli 2020 Gebruikers online: 15
Agenda
Active creations

Eenvoudige zege voor Pegasus

Geplaatst op: 11 februari 2019

Foto's Henk Kuik

Pegasus Heren 1 versloeg zaterdag in een eenzijdige wedstrijd tegen Fama uit Smilde. Het werd in Zwartsluis 4-0. Het team uit Zwartsluis verscheen voltallig aan de start van de wedstrijd. Libero Ane Boschma was weer fit nadat hij vorige week met een kuitblessure het veld moest verlaten.

Hij liet zich in deze wedstrijd van zijn beste kant zien. De passing liep solide en stond als een huis. Daarmee konden de aanvallers optimaal in stelling worden gebracht, en met Tom Jeurink als ‘Man of the Match’ leidde hij Pegasus naar de verdiende winst.

Tom, diagonaal speler van Pegasus, heeft jarenlang geknokt voor zijn basisplek, maar heeft in zijn volleybalcarrière veel blessureleed gekend. Van een schouder uit de kom, operatie aan zijn schouder tot een vervelende ‘jumpers knee’. Nu is hij sterker dan ooit en kan hij regelmatig belangrijk zijn voor het team, zo ook afgelopen zaterdag.

Met deze winst kan Pegasus Heren 1 weer 5 punten bijschrijven en sluit het aan bij de top 3 in de 1e klasse!
Aanstaande woensdag treedt Pegasus wederom aan tegen Fama H1, locatie: Agnieten Sporthal  te Zwartsluis. Aanvang: 20.00.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice