3 juli 2020 Gebruikers online: 29
Agenda
Active creations

ZvZ vijfde na competitieronde drie

Geplaatst op: 11 februari 2019

ZvZwartsluis zwom zaterdag de derde competitieronde in de C-klasse. Daarin kwamen de zwemmers uit Zwartsluis uit tegen ZV 44 uit Zwolle, Olympia uit Geldermalsen en De Ward uit Nijmegen. 

Deze competitieronde vond plaats in het Erica Terpstra zwembad te Nijmegen. Met 27 zwemmers, 1 trainer, 3 fanatieke hulpouders, 5 officials en supporters was het een mooie wedstrijd. Helaas waren 7 zwemmertjes te jong om voor de punten van de club te zwemmen, maar zij zwommen ook weer mee voor de teamspirit en prachtige PR’s.

Er werd weer heel snel gezwommen wat resulteerde in een flink aantal prachtige PR’s met een aantal landelijke toptijden. Van de 9 verenigingen die uitkomen in de C4-klasse staat ZvZwartsluis na de 3e ronde op de 5e plaats. Landelijk betekent dit een 21e plaats van alle 37 deelnemende zwemverenigingen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice