28 maart 2024 Gebruikers online: 100
Agenda
Active creations

Tafeltennissers onverwacht onderuit

Geplaatst op: 25 maart 2019

Het eerste senioren team van Zwartsluis moest deze week spelen tegen het  zesde team van Heino. De wedstrijd in Heino kende een verrassend verloop. In Zwartsluis was er nog een 9-1 zege voor het eerste team. Deze avond ging er bij Aldert Vegter en Roel Santbergen alles wat maar mis kon gaan mis.

Al hun aanvallen misten iedere keer net de tafel. Aan het eind van de avond keken Vegter en Santbergen terug op een zwakke wedstrijd, met als eindresultaat niet één zege voor beide spelers. John van Schellen haalde wel zijn normale niveau. Hij kwam tot twee zeges. De derde speler van Heino wist Van Schellen uit zijn ritme te krijgen. Van Schellen kwam met twee nul in games voor, maar daarna deed deze tegenstander helemaal niets meer. Na de vijfde game was er dus een nederlaag voor Van Schellen. De eindstand van deze wedstrijd was een grote 8-2 nederlaag.

Het tweede team speelde thuis tegen concurrent Emmeloord, team twee. Marc de Rijk en Christophe Meijer begonnen goed aan de wedstrijd en deden het vervolgens knap. Samen waren zij goed voor vijf punten. De Rijk kwam tot drie zeges. Meijer tot twee. Zij hadden deze avond een invaller nodig. Kenneth van Dijk deed mee en wist tot twee zeges te komen. De eindstand was een 7-3 zege. Het tweede team staat nu acht punten voor op Emmeloord, de nummer twee.

Het derde team speelde thuis tegen het tweede team van Smash-In uit Ens. Kenneth van Dijk speelde dus twee wedstrijden. In zijn eigen team kwam hij tot drie zeges.  Gerwin van Dalfzen wist tot één zege te komen. Joost de Graaf was opnieuw goed bezig en kwam tot twee zeges. De eindstand was een 6-4 zege.

Het vierde team speelde in Emst. De tegenstander was het derde team van de Spinners. Het vierde bezorgde zichzelf een mooie verrassing, het wist met 7-3 te winnen. Harm Hageman, Wietze Bakker en Wout van Dalfzen wisten ieder tot twee zeges te komen. Het zevende punt kwam uit het zeer sterk gespeelde dubbelspel.

De spelers van het vijfde team speelden  thuis tegen het dertiende team van Tafeltennis Zwolle. Opnieuw een sterke wedstrijd van het vijfde team, met andere woorden de jeugd doet het goed onder leiding van Tjalling Wynia. Deze week wist Wynia tot drie zeges te komen. Thimo Smit en Edward de Wit waren ook goed voor drie zeges. Yannick Meijer mocht meedoen in het dubbelspel. Dit deed hij samen met Wynia. Ook hier was er een zege. De eindstand was een mooie10-0 overwinning.

DE JEUGD SPEELDE  ZATERDAG IN ZWARTSLUIS
Het eerste team speelde tegen het eerste team van Wijhe. Rafael Oudenaarden speelde zich, met de nodige aanwijzingen,  naar twee zeges. Twan Ketelapper heeft het lastig om op zaterdagmorgen zijn ritme te vinden. Zo ook deze morgen. Helaas kwam hij maar tot één zege. Edfward de Wit had veel moeite om zijn goede gevoel te vinden, ook hij kwam tot één zege. De eindstand was een 6-4 nederlaag.

Het tweede team speelde tegen het tweede team van NTC Leogang, uit Nunspeet. Yannick Meijer, Hidde Keuter en Thimo Smit hadden er zin in. Yannick  wist tot twee zeges te komen. Hidde was dichtbij een zege, maar het lukte net niet. Thimo speelde naar eigen zeggen slecht, maar won wel al zijn wedstrijden. De eindstand was een 6-4 zege.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice