24 maart 2023 Gebruikers online: 12
Agenda
Active creations

Sunday Sessions Gala in Deel Vier

Geplaatst op: 4 juni 2019

Voor de 1e keer wordt het Sunday Sessions Gala in Deel Vier te Zwartsluis gevierd. Tijdens deze avond wordt de sfeervolle deel van deze boerderij, omgetoverd tot een heuse muziektempel, waarin geweldige zangers en zangeressen uit Zwartewaterland, Flevopolder en Steenwijkerland hun kunsten zullen gaan vertonen. Het zal een sfeer gaan uitademen a la Oscar uitreikingen, dus gala kleding is zeker gewenst.

Sunday Sessions zijn in 2011 voorjaar ontstaan! Elke eerste zondagmiddag v/d maand traden er steeds zangleerlingen van Barbara Lok op in Podium Lokaal in Sint Jansklooster. Sinds oktober 2018 worden de Sunday Sessions in Deel Vier in Zwartsluis gehouden.

Door het grote succes, van de afgelopen 6 jaren, waren er afgelopen jaar bij elkaar 6 zondagmiddagen gepland. Elke leerling zingt 2 liedjes helemaal alleen. Per ‘Sunday Session’ zingen er dus ongeveer 8 of 9 leerlingen!

Per maand kan er gestemd worden op de uitvoerende leerlingen, d.m.v Pluimen die er worden uitgereikt door het desbetreffende publiek, die er op dat moment aanwezig zijn.

Tot en met de maand Mei/ Juni 2018, zijn er 18 pluimwinnaars bij elkaar verzameld. En met ál deze mensen gaan we 15 juni het officiële Gala in, met een echte jury.

In de jury zitten Burgermeester Eddy Bilder van Zwartewaterland en Carmen Sars ( zangeres en actrice ) en Ellen Zuidmeer( Regisseuse mysterie Wardenier ) Er zijn verschillende publieksprijzen te winnen en natuurlijk de juryprijs.

Aanvang 20:00 uur, kaarten reserveren op www.podiumlokaal.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Aquaservice