19 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Active creations

Lustrumeditie sloepentocht FF-varen

Geplaatst op: 6 juni 2019

FF-varen organiseert zaterdag opnieuw een sloepentocht voor mensen die te maken hebben met kanker. Het is de vijfde keer dat deze bijzondere tocht vertrekt vanuit Belt-Schutsloot.

“Na het horen van de diagnose kanker staat je hele leven op zijn kop. Een achtbaan van emoties, de behandelingen, het is gewoon enorm zwaar. Daarom biedt de organisatie van FF-varen deze mensen een zorgeloze dag aan op het water.Even ruimte maken in je hoofd, letterlijk even bijkomen van alles wat je is overkomen. Misschien de gelegenheid om mooie herinneringen te maken samen met je naasten, de dag te koesteren”, aldus de organiatie.

FF-varen is een initiatief van een paar inwoners van het mooie waterrijke Belt-Schutsloot die jaarlijks een sloepentocht organiseren. “Vijf  jaar geleden zijn wij gestart en mede dankzij verschillende sponsoren (plaatselijke ondernemers) en tientallen enthousiaste sloepeigenaren zal ook aanstaande zaterdag 15 juni weer een sloepentocht plaatsvinden. Rond de 20 sloepen zullen rond 10:30 uur vanaf de haven van Eetcafé De Waterlelie met meer dan 80 cliënten en aanhang een mooie route varen en een onvergetelijke dag op het water beleven.”

Meer informatie op:  www.ffvaren.eu

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice