25 september 2020 Gebruikers online: 48
Agenda
Active creations

Driessen speelt weer met Naberman en Moorman

Geplaatst op: 9 juli 2019

Mark Driessen stapt in de zomer over van het tweede van Sportclub Genemuiden naar DESZ. Daar treft hij zijn vrienden Karlo Naberman en Danny Moorman. “Al een paar jaar lopen ze te schreeuwen dat ik naar DESZ moest komen. Mooi dat er nu ook van komt”, zegt de middenvelder, die afgelopen april 26 jaar werd. 

Driessen speelt zijn hele leven al bij Sportclub Genemuiden. Daar leerde hij Naberman en Moorman ook kennen. “We hebben samen gespeeld in de A1, daarna ging Danny naar het eerste toe. Zelf heb ik ook meegetraind met het eerste en in de Topklasse zelfs speelminuten gemaakt, maar uitzicht op een vaste plek heb ik nooit gehad. Ik speel nu acht jaar in het tweede en was wel een beetje toe aan een nieuwe uitdaging.”

En werd de lokroep uit Zwartsluis weer luider, ook nog eens aangemoedigd door voormalig DESZ-keeper Abma, die ook tot de vriendengroep behoort. “Alles kwam nu een beetje bij elkaar: DESZ zat krap in de middenvelders en zocht versterking en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Tot nu toe lijkt het een mooie match”, zegt Driessen, die voor rust moet zorgen op het middenveld. “De jongens neerzetten en zoeken naar de voetballende oplossing: dat is een beetje mijn spel.”

Niet alleen de komst naar Zwartsluis is nieuw voor de middenvelder, hij ontmoet ook spelers die hij niet kent. “Met het tweede van Genemuiden speelden we veel tegen de tweede teams van DESZ-tegenstanders. De plaatsen weet ik dus te liggen en ik weet hoe de sportparken eruit zien, maar verder ken ik de tweede klasse niet. Het lijkt me in ieder geval een mooie uitdaging.”

Op zijn overgang kreeg hij de afgelopen weken veel reacties. “Eigenlijk alleen maar positieve, op de gebruikelijke geintjes na natuurlijk. Maar iedereen wenste me veel succes. En inderdaad, Karlo en Danny waren de eersten die me feliciteerden.”

DESZ begint na de vakantieperiode met trainen. Dan sluit Driessen aan bij zijn nieuwe ploeggenoten.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice