25 september 2020 Gebruikers online: 54
Agenda
Active creations

Karlo Naberman Partypub-speler van het jaar

Geplaatst op: 10 juli 2019

Tekst en foto Henk Kuik

Op de finaleavond van de zwemvierdaagse in Zwartsluis werd Karlo Naberman uitgeroepen tot Partypubspeler van het seizoen 2018-2019. De inwoner van St Jansklooster en eerste elftalspeler van DESZ, dat uitkwam in de 2e klasse Noord van de KNVB, ontving die avond de wisselbeker uit handen van Emiel Visscher van Partypub de Albatros uit Zwartsluis.

Gedurende het voetbalseizoen mogen een aantal supporters tijdens de competitiewedstrijden cijfers aan de spelers geven en aan het eind van het seizoen komt er dan een winnaar uit. Was het vorig seizoen doelman Renée Agterhuis die de prijs in ontvangst mocht nemen, voor het seizoen 2018 -2019 was deze eer voor Karlo Naberman.

De selectie begint op 8 augustus onder het nieuwe trainersduo Rob Kaagman en Mark Doosje aan de voorbereiding op het komende seizoen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Karlo Naberman Partypub-speler van het jaar”

  1. Jan schreef:

    Terechte winnaar

  2. henk schreef:

    Wie is die Doosje

Aquaservice