13 augustus 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Zomeravondconcert van Voorwaarts

Geplaatst op: 10 juli 2019

Zaterdag 13 juli houdt Voorwaarts Zwartsluis het jaarlijkse zomeravondconcert deze op de parkeerplaats aan de Stationsweg, Orkest staat onder leiding van Wendy Biljard en de Malletband wordt geleid door Jan ter Haar, het concert begint om 19.30 uur en de entree is gratis.

Dit is het laatste optreden voor de vakantie, maar in de vakantie staat Voorwaarts op de zomerbraderie op 10 augustus tijdens de Zwartsluizer zaterdagen. Voor jongeren maar ook ouderen die zin hebben in muziek maken is dit de kans om diverse instrumenten proberen te bespelen waarna het mogelijk is om zich aan te melden bij Voorwaarts voor een aantal proeflessen.

Het is wetenschappelijk onderzocht dat muziek maken het IQ van kinderen verhoogt. Meld je dus aan op zaterdag 10 augustus bij de stand van Voorwaarts Zwartsluis. Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden tijdens het zomerconcert op zaterdag 13 juli op de parkeerplaats tegenover de Albatros aanvang 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice