28 maart 2024 Gebruikers online: 46
Agenda
Active creations

Groep 8 Arembergschool neemt afscheid

Geplaatst op: 14 juli 2019

Afgelopen week was de allerlaatste week voor de leerlingen van  groep 8 op de Arembergschool. De hele week stond dan ook in het teken van allerlei feestelijke activiteiten.

Op maandagavond 8 juli vond de afscheidsavond plaats. De leerlingen voerden de voorstelling “De musical De Geheime Gympies” op voor hun familie en vrienden. Een musicalspektakel met vrolijke liedjes, ontroerende solo’s en een spannend verhaal.

“We hebben flink geoefend en het resultaat is er dan ook naar. Er werd geweldig geacteerd en gezongen”, aldus meester Rik Mondria. Hij had vervolgens voor elke leerling een persoonlijk woordje klaar..

Op woensdag 10 juli vond vervolgens de traditionele schoolkraak plaats. Een dag waarop groep 8 de dienst uitmaakt op school en er voor alle leerlingen een feestdag van maakt. Er werd gestart met het gooien van waterballonnen, waarna er in elke groep speciale verrassingen waren voorbereid. Er werden spelletjes gespeeld, en de kinderen hadden een mooie erehaag gemaakt voor groep 8. Dankzij het geweldig mooie weer kon buiten het NK Buikschuiven gehouden worden. De feestdag werd ’s avonds afgesloten met een gezellige barbecue.

“Een geslaagde en feestelijke afscheidsweek. De leerlingen gaan nu genieten van een welverdiende vakantie, waarna ieder zijn of haar eigen weg gaat naar diverse scholen in Zwartsluis, Meppel en Zwolle. Wij wensen alle kinderen veel succes toe!”

 

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice