29 maart 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Nieuw koor gaat weer zingen

Geplaatst op: 27 augustus 2019

Na een mooi eerste half jaar en een fijne vakantie gaat vocalgroup S!ng uit Zwartsluis weer lekker aan de slag. De eerste nummers zijn ingestudeerd en het repertoire wordt steeds verder uitgebreid, zoals bijvoorbeeld met Think van Aretha Franklin, All I Ask van Adele, So Strong van Labi Siffre  of Lean on me van Bill Withers.

En er staat nog veel meer moois klaar om mee aan de slag te gaan. De nog jonge vocalgroup heeft nu 22 leden en daar kunnen er nog een paar bij. Voor een goede balans zijn vooral lage mannen en/of vrouwenstemmen welkom. De vocalgroup heeft ook niet de ambitie om qua omvang een groot koor te worden maar wil vooral met elkaar plezier beleven in het zingen en muzikaal mooie dingen neer zetten.

Het koor zingt 1x per twee weken op de woensdagavond in gebouw ’t Ende.  De eerste repetities zijn weer op 4 en 18 september en starten om kwart voor acht. Wie nog belangstelling heeft of meer wil weten is dan welkom of kan via Vocalgroupsing@outlook.com contact opnemen. Tot S!ngs…

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice