25 juli 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Active creations

Pluk je eigen Bos(ch) Bloemen Weekend

Geplaatst op: 11 september 2019

Het weekend van 20 en 21 september is het Pluk je eigen Bos(ch) Bloemen Weekend. “Het lijkt soms simpel, maar een boeket schikken is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Op de foto’s ziet het er altijd makkelijk uit. Mooie wilde boeketten met losse, verschillende bloemen in verschillende hoogtes en kleuren. U wordt er spontaan vrolijk van! Met onze tips komt u een aardig eind en wordt deze klus een leuk project”, aldus Marjan van Bosch Bloemen.

“Wij houden 4 inloopworkshops waar je leert welke bloemen je het beste kunt gebruiken en hoe je het boeket gaat schikken tot een mooi plukboeket. De volgende tijden houden we aan voor de workshops maar je krijgt natuurlijk de hele dag tips en tricks van ons vakbekwame team van Bloemstylisten.”

Vrijdag om 14.00 uur en 19.30 uur

Zaterdag om 11.00 uur en 14.00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Aquaservice