6 juli 2020 Gebruikers online: 36
Agenda
Active creations

Wekelijkse vespers van start

Geplaatst op: 16 september 2019

In de GKv Zwartsluis zijn de wekelijkse vespers van start gegaan. Aan het begin van elke donderdagavond is er een half uur aandacht voor zang, gebed en Bijbellezing.

Vesper is het Latijnse woord voor ‘avond’. Vier jaar geleden is met dit initiatief begonnen. Er is door de weeks door alle drukte vaak weinig tijd voor andere kerkelijke activiteiten. Om de aanraking met de Bijbel te stimuleren is er op de donderdagavond een mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Samen even stilstaan door de weeks bij het Woord. De vespers beginnen elke donderdag om 19.15 uur in het kerkgebouw aan de Zomerdijk en duren ongeveer een half uur. Na afloop kan iedereen nog ruimschoots invulling geven aan andere activiteiten.

Gemeenteleden en de Sluziger predikanten verzorgen de vespers.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice