13 juli 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Active creations

Easy and Free speelt Botterhuus plat

Geplaatst op: 30 september 2019

De Gieterse folkgroep Easy and Free gaat dit winterseizoen op tournee met hun theatershow Four Seasons. Afgelopen zaterdag 28 september speelde de band ’t Botterhuus al plat met de try-out van de show. ’t Botterhuus, thuishaven van de Sluziger Botter ZS13, was tot de rand gevuld met enthousiaste oude en nieuwe fans.

Het publiek genoot duidelijk van de prachtig gezongen Ierse en maritieme folksongs, die passend instrumentaal werden begeleid. Pas na vier toegiften mocht de band onder luid applaus naar huis.

Na deze geslaagde try-out start Easy&Free hun theatertour. ‘Four Seasons’ gaat op 20 oktober 2019 in het VlechtTheater in Noordwolde in première. De aanvang is 14.00 uur. Kaarten verkrijgbaar bij het theater.

‘t Botterhuus aan de Mastenmakerstraat in Zwartsluis heeft  iedere laatste zaterdag van de maand een evenement. Vaak met muziek, maar ook regelmatig een lezing over een maritiem onderwerp of een thema dat speelt in de regio. Voor informatie kan men terecht op de Facebookpagina van het ’t Botterhuus en natuurlijk in de lokale bladen en hun nieuwswebsites.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Easy and Free speelt Botterhuus plat”

  1. Roel Boer schreef:

    Hallo Eric,

    Mooi stuk, ook wij vonden het erg leuk om te doen.

    Als er foto’s zijn, willen wij die graag
    Stuur ze naar boerroel@hotmail.nl

Aquaservice