13 juli 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Active creations

Tafeltennissers winnen opnieuw

Geplaatst op: 30 september 2019

Deze week speelden de spelers van het eerste tafeltennisteam tegen het eerste team van Swift  64, uit Swifterbant. Geen onbekend team, in de vorige competitie was er ook al tegen gespeeld. Swift heeft meerdere spelers in het team zitten, dus afwachten met wie zij kwamen. Jan Booij opende de avond met een eenvoudige zege. John van Schellen had het soms een beetje moeilijk, maar won wel in vier games.

Roel Santbergen mocht starten tegen de sterkste speler van Swift. Wat hij ook probeerde, winst zat er niet in. John zette met een simpele zege, Zwartsluis op een 3-1 voorsprong. Swift kwam nog één keer terug in de wedstrijd. Jan verloor ook van de sterkste speler. Roel wist in een op en neer gaande partij de winst naar zich toe tehalen. John bleef deze avond ongeslagen, hij won, met veel geduld van de moegestreden tegenstander. Roel wist zijn laatste partij ook in winst om te zetten. Jan speelde in de laatste partij van de avond met zijn tegenstander, Hij sloeg iedere keer op het juiste moment toe. De eindstand  was een 7-2 zege. Aan het eind van deze speelronde was er een verrassende tussenstand, Zwartsluis was koploper!

Het tweede team speelde aan de overkant van het Zwartewater, tegen GTC, team drie. Marc de Rijk en Albert Mooiweer hadden een invaller nodig. Kenneth van Dijk speelde mee. Hij speelde goed, maar kwam helaas maar één keer tot winst. Marc en Albert wisten ieder ook maar tot één winstpartij te komen. De eindstand was een 6-3 nederlaag. Dit team staat momenteel op de voorlaatste plaats.

Het derde team speelde in Nieuwleusen. De tegenstander was het eerste team van Wham. Joost de Graaf en Gerwin van Dalfzen wisten in deze wedstrijd beiden één keer tot winst te komen. Kenneth van Dijk wist ook deze keer al zijn tegenstanders met een nederlaag naar de kant te sturen. De eindstand was een 5-4 zege. Het derde staat op dit moment op de tweede plaats.

Het vierde team speelde vrijdag in Harderwijk. Tegen het vijfde team van Harderwijk wisten Wietze Bakker, Wout van Dalfzen en invaller Edward de Wit een mooie zege te behalen. Wout kwam tot twee keer winst. Wietze en Edward wonnen al hun partijen. Eindstand: 8-1 winst. Door deze zege staat het team op de vierde plaats.

Het vijfde team speelde thuis tegen het tweede team van ‘s-Heerenbroek. Twan Ketelapper, Edward de Wit en Tjalling Wijnia kwamen tot een 7-2 zege. Twan en Tjalling wonnen ieder twee keer. Edward wist al zijn partijen te winnen. Door deze zege staat het team nu op de tweede plaats.

Het zesde team speelde tegen het  negende team van Smash ’70 uit Hattem. Thimo Smit, Yannick Meijer en Mark Smit kwamen ieder tot één keer winst. De eindstand was een 6-3 nederlaag. Dit team moet de laatste plaats delen met Hasselt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice