6 juli 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Active creations

Koor uit Klooster in De Schans

Geplaatst op: 2 oktober 2019

Foto's Jan van Kleef, tekst Roel Huls

Woensdagavond stond in Woonzorgcentrum De Schans een optreden van de Christelijk Gemengde Zangvereniging Sursum Corda uit St. Jansklooster op het programma. Het koor verzorgde al vaker een optreden. Behalve koorzang was er voor de bewoners ook gelegenheid met enkele bekende geestelijke liederen mee te zingen.

Na de pauze las Jannie Driessen een hilarisch verhaal voor over de belevenissen van Garriet Jan en Annegien op vakantie in een hotel te Basel Zwitserland, waarbij Garriet Jan in de nachtelijke uren op zoek moest naar zijn hotelkamer. Hierna werd het muzikale deel voortgezet gevolgd door een declamatie.

De mooie gevarieerde muziekavond stond onder leiding van dirigent Wim Verweij, die ook de muzikale begeleiding op de piano voor zijn rekening nam. Rond negen uur werd de avond afgesloten met het samen zingen van ‘Welk een vriend is onze Jezus’.
De volgende activiteit is op donderdag 17 oktober. Dan komt de plaatselijke muziekgroep Mixed onder leiding van Ina Lok naar De Schans. Deze avond wordt door de stichting samen met de Zonnebloem afdeling georganiseerd. Aanvang 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice