29 mei 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Active creations

‘Drukte op de Woningmarkt houdt aan’

Geplaatst op: 4 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. “Makkelijk en gezellig, en wie weet vind je zo je  droomhuis. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan”, zegt Freek van den Berg van Bonthuis Vaartjes Makelaars.

Het is zaterdag alweer de 23e editie van de NVM Open Huizen Dag. Het blijft een succes, niet alleen door de vele verkopers die hun woning openstellen voor bezichtiging, maar ook omdat de deelnemers – verkopers en zoekende kopers – sneller tot een transactie kunnen komen. Zaterdag openen circa 12000 woningen in Nederland, welke te koop staan bij NVM makelaars, tussen 11.00 en 15.00 uur hun deuren.

Op de woningsite Funda is te zien welke huizen deelnemen, aldus van den Berg. “Naast Funda vermeldingen, doen wij net even een stapje méér voor onze opdrachtgevers. Wij plaatsen namelijk ook advertenties in lokale kranten, verzorgen sociale media campagnes, treden in contact met onze woningzoekers, verzorgen hypotheekgesprekken etc. Niet zonder reden is onze slogan ‘Je krijgt méér voor elkaar met een NVM makelaar”, aldus Freek van den Berg.

De zomer van dit jaar noteerde records op de woning- en hypotheekmarkt. Zo bereikte de gemiddelde huizenprijs in augustus het hoogste niveau ooit. Ook het aantal hypotheekaanvragen in Nederland zette een nieuw zomerrecord. In totaal telde de zomer van 2019 10% meer aanvragen dan de zomer van vorig jaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice