29 mei 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Informatieavond over de WMO

Geplaatst op: 7 oktober 2019

Er staan allerlei veranderingen aan te komen binnen de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO). Daarom houdt Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg woensdagavond  16 oktober een informatieavond in Het Teeuwland in Hasselt.

Tijdens deze avond zullen wethouder Gerrit Knol en WMO-beleidsmedewerker Henk-Jan van Noorel aan de hand van een powerpoint-presentatie het een en ander uitleggen over de komende veranderingen. Onderwerpen als eigen bijdrage huishoudelijke hulp, aanvragen hulpmiddelen en vervoersmogelijkheden zullen daarbij aan de orde komen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze avond is bedoeld voor mantelzorgers maar zorgprofessionals maar belangstellenden zijn ook welkom.

Inloop is vanaf 19.00 met koffie of thee. Start van het programma is 19.30. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.
Voor informatie en opgave kunt contact worden opgenomen met mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, mantelzorgconsulent via l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice