6 juli 2020 Gebruikers online: 33
Agenda
Active creations

Mixed viert 15-jarig jubileum in De Schans

Geplaatst op: 14 oktober 2019

Mixed bestaat vijftien jaar. In oktober 2004 begon een aantal mensen en een gitarist opwekkingsliederen te oefenen om de blijde boodschap van Gods liefde in een kerkdienst over te brengen. De naam Mixed werd bedacht door een van de starters, Annelie van Dalfsen. Ina Lok dirigeert de groep al vijftien jaren zonder stokje, maar met haar opgewekte swing gevoel.

Al gauw kwam Annelies Schoonewelle in beeld, die Mixed steeds op de piano begeleidt op haar inspirerende wijze. De band bestaat verder uit elektrische gitarist Jan Mondria, akoestische gitariste Afke Oosterhaven en drummer Jacco Prikken. Mixed groeide snel van tien naar nu zo’n dertig zangers en zangeressen.

“We werkten mee aan diensten in de kerken van Hasselt, Wanneperveen, Windesheim tot aan Ommen toe. Ook in tent-, en trouwdiensten en op bruiloften speelden we onze muziek. Uiteraard zingen we het meest vaak in onze thuisbasis, de Hervormde Kerk van Zwartsluis. Mixed mag zich versterkt weten door Peter Lekkerkerker voor zijn onmisbare werk aan de “knoppen””.

“Benieuwd hoe we klinken? Kom langs op de donderdagavond in de kerk in de Kerkstraat in Zwartsluis om 20.00 uur om mee te zingen of spelen! Of nodig ons uit om in uw/jouw kerk of anderszins Mixed te zien en horen. Dit kan via Fenny Bruintjes: fennybruintjes@hotmail.com.”

Op donderdag 17 oktober zingt en speelt Mixed voor de bewoners van De Schans. “Ieder jaar komen we er, altijd een fijne avond waarin de oudere mensen veel liederen kennen en soms meezingen: een mooi en dankbaar moment om zo ons 15-jarig jubileum te vieren!”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice