13 juli 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Active creations

Sfeerheren op herhaling in ’t Botterhuus

Geplaatst op: 16 oktober 2019

Het podium van ’t Botterhuus is op 26 oktober voor de ‘Sfeerheren’. De stichting Zwartsluizer Botter ZS13 vroeg de band opnieuw om een optreden te verzorgen. Een eerder optreden was al een daverend succes. De Sfeerheren staan muzikaal op een hoog niveau. Ze hebben een breed repertoire en zoeken steeds de interactie met het publiek. Meezingen mag, maar hoeft niet. Tony en Joris begeleiden hun zang met accordeon en contrabas.

Op het repertoire staan Franse musette’s, Argentijnse tango’s, Zigeunermuziek, Jazz en Engelstalige evergreens, Zuid-Amerikaanse, Ierse, Griekse, Spaanse, Duitse en Italiaanse muziek. Daarnaast spelen ze Hollandse liedjes en meezingers.

Reserveren is slim, want vol is vol. Mailen kan naar info@weijsberg.nl of bel even met Jennie van den Berg 06 1244 3708.

Datum en tijd: 26 oktober, aanvang 21.00 uur. ’t Botterhuus is open vanaf 19.30 uur

Entree: EUR 7,50 (inclusief een bakje koffie of thee)

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Aquaservice